Domů Filmy, knihy, hry Knihy Co se děje potravinami při přípravě pokrmů

Co se děje potravinami při přípravě pokrmů

Výrobce Forsapi
EAN 9788090382084
ISBN 9788090382084
od 117 Kč

Nabídky

Knihcentrum.cz
1 varianta
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
skladem
117 Kč
Kosmas.cz
1 varianta
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů. Svazek II. - Jana Dostálová
skladem
129 Kč
Dobre-knihy.cz
1 varianta
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek - Jana Dostálová
do 3 dnů
117 Kč

Popis produktu

<p>Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?</p>

Parametry

Autor Jana Dostálová
Vazba brožovaná
Žánr Naučná