Popis produktu
Bílá čokoláda Callebaut Velvet se zvýšeným obsahem kakaové složky na 32 % na úkor obsahu cukru. Použití: rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 32°C. Skladovat při teplotě do 20°C . Složení:Obsah kakaa: 32%; cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma. VÝŽIVOVÉ HODNOTY (ve 100 g výrobku): Energetická hodnota 2488 KJ / 595 kcal; Tuky: 41 g z toho nasycené mastné kyseliny 25 g; Sacharidy: 50g z toho cukry 50g; Vláknina: 0 g; Bílkoviny: 6 g; Sůl: 0,21 g