Popis produktu
Mléčná čokoláda, která se vyznačuje výraznou chutí pražených kakaových bobů, mléka a s lehkým nádechem karamelové chutě. Směs je tvořena kakaovými boby té nejvyšší kvality převážně ze západní Afriky. Je vyhlášenou čokoládou mezi výrobky firmy Callebaut. Je velmi rozšířená pro svou bohatou chuť a má pověst všestranného použití: pro výrobu pralinek, ganache, krému, pěny apod. Dobře se hodí k různým příchutím, např. ovocné, kořeněné, likérové. Použití: rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 30°C. Skladovat při teplotě do 20°C . Složení: Obsah kakaa: 33,6 %; Obsah mléka: 20,8 %; cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátory: sojový lecitin, přírodní vanilka. VÝŽIVOVÉ HODNOTY (ve 100 g výrobku): energetická hodnota 2357 kJ (563 kcal); tuky 36 g (z toho nasycené mastné kyseliny 22 g); sacharidy 51 g (z toho cukry 50 g); bílkoviny 7 g; sůl 0,21 g.