Popis produktu
Hořká 70% čokoláda je jednou z tmavých čokolád, které jsou favority mnoha šéfkuchařů a výrobců čokoládových výrobků po celém světě. Má intenzivní a přesto velmi vyváženou čokoládovou příchuť. Dominuje jí pevné tělo praženého kakaa a silné hořkosti. Ta správná špetka kyselosti a sladkosti vytváří rovnováhu a kontrast.Tato čokoláda je dokonalá pro zvýraznění čokoládových chutí ve vašich výtvorech. Současně ponechává mnoho prostoru pro kreativitu s lepším párováním, než mnoho jiných čokolád se srovnatelnou hojností kakaa.Se svou standardní tekutostí zaručuje vynikající konečné výsledky v širokém rozsahu aplikací: tvarové odlévání a polévání cukrovinek, dochucování ganache, pěn, krémů, zmrzliny, omáček. Použití: rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 30°C. Skladovat při teplotě do 20°C . Složení: Obsah kakaa: 70 %; kakaová hmota, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat mléko. VÝŽIVOVÉ HODNOTY (ve 100 g výrobku): energetická hodnota 2255 kJ (539 kcal); tuky 39 g (z toho nasycené mastné kyseliny 23 g); sacharidy 31 g (z toho cukry 26 g); bílkoviny 8,8g; sůl 0,02 g.