Popis produktu
<p></p><p> Máta do mojita, libeček do polévky, kopr do koprovky, bazalka do pesta, rozmarýn na jehněčí,<br /> tymián do koláče, koriandr do kari… Už jen pár voňavých lístků bylinek dokáže pokrmům<br /> dodat nezaměnitelné kouzlo a šmrnc! V kuchařce Bylinky najdete 120 receptů<br /> vyzkoušených redakcí Apetitu na polévky, saláty, chuťovky, masa, ryby, těstoviny a dezerty<br /> i tipy, jak zachytit chuť a vůni bylin na zimu. A jako bonus nabízíme kapitolu s pokrmy s jedlými<br /> květy a divokým býlím. S námi si vaření užijete!</p> <p> Kniha je rozdělena do 8 kapitol:</p> <ul> <li> Polévky (kuřecí vývar s bylinkovým svítkem, mrkvová s koriandrem…)</li> <li> Na malý hlad (nakládaný hermelín s libečkem, tabouleh, tvarohová pomazánka, sýrová krém s pažitkou…)</li> <li> Maso (jehněčí, koprová omáčka, kyjevský řízek s bylinkami)</li> <li> Ryby a plody moře (mušle s petrželkou, losos v balíčku, halibut s koprovým pestem)</li> <li> Těstoviny a noky</li> <li> Voňavá dochucovadla (bylinkový olej, bylinkový ocet, domácí pesto…)</li> <li> Z louky a lesa</li> <li> Sladké mámení (pavlova, levandulová bábovka, ananasové frappé s mátou, tymiánová sodovka)</li> </ul>