Popis produktu
<p>Co vlastně potřebujete, abyste vykouzlili dokonale propečený steak, lahodný rozpouštějící se kozí</p><p>sýr nebo křupavý, pikantní chřest? Samozřejmě gril, dobré ingredience, rady profesionála, a</p><p>hlavně chuť grilovat. Autor této kuchařky, mistr světa v grilování Oliver Sievers, již obdržel řadu</p><p>mezinárodních kulinářských ocenění. V této knize se věnuje jak základům grilování pro úplné</p><p>začátečníky, tak tipům pro ty, kteří už mají něco odgrilováno.</p><p>Benefity:</p><p>- jednoduché recepty včetně omáček ke grilovaným pokrmům</p><p>- úvodní teoretické informace o grilování</p><p>- členění kapitol na ryby, maso, zelenina, drobné občerstvení a dezerty</p><p>- přehledný seznam surovin a podrobný popis jednotlivých fází přípravy krok za krokem</p><p>- užitečné tipy a informativní poznámky</p><p>- složení kořenicích směsí</p>